Theetuin

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, thee of wat fris met wat lekkers.
Er is gelegenheid om binnen op de zolder van de winkel te zitten, of zit je liever buiten?
Dit is ook mogelijk, op ons terras bij de winkel, of in de theetuin.

Theeschenkerij “De Ganzenhof”

In onze hoogstamboomgaard kunt u van april t/m oktober genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk eigengemaakte appelgebak of zelfgemaakte cake met aardbeien. We hebben ook heerlijk boerenijs in bekertjes. Er is van alles mogelijk.
Is het buitenseizoen voorbij, dan kunt u binnen op de zolder van de winkel genieten van de rust op het platteland. Gezellig met een kopje koffie en wat lekkers, nagenietend van het Valksche klompenpad. gewoon….zomaar even genieten van de rust… Dat is allemaal mogelijk!

Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van een toilet, waar ook de mogelijkheid is om uw waterflesjes te vullen. Er is een fietspomp aanwezig alsmede een bandenreparatie setje. Ook kunt u bij ons uw electrische fiets opladen, terwijl u lekker uitrust en geniet van de rust op het Valkse platteland.

   

Op afspraak:
Voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie
is er ook gelegenheid voor een:

  • Knapzakarrangement:  Bij aankomst koffie en gebak, goed gevulde knapzak met  lunchpakket, wandelroute in een prachtige omgeving. Bij terugkeer  koffie of een boerenijsje. Kosten: 19,95 euro p.p.
  • Fietsarrangement : Bij aankomst koffie en gebak, goed gevulde fietstas met lunch. fietsroute van prachtige omgeving. Bij terugkeer koffie of een boerenijsje. Kosten 19,95 euro p.p. (Bij terugkeer dient de lege fietstas ingeleverd te worden).